Anmeldelser, Hverdagstanker

Søndags giveaway fra Naturli’ Foods

❤GIVEAWAY❤

Jeg er i gavehumør – og det vil gå ud over jer idag og de næste 5 søndage. Jeg har fået sponsoreret gaverne af Naturli’ Foods. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker Naturli’s mange produkter og i takt med at vi idag er mange flere der tænker på dyrevelfærd, miljø og bæredygtighed som også vælger en plantebaseret, er der også sket meget for Naturli’ siden jeg første gang stiftede bekendtskab med deres plantedrikke. Idag er der et langt større udvalg end dengang og scroller I ned på deres side over produkter, vil I hurtigt opdage at der er sket en rivende udvikling. I love it!

Hvis du godt kunne tænke dig at vinde dette lille fine udvalg fra Naturli’ Foods, skal du skrive en kommentar og fortælle mig hvad dit yndlingsprodukt er fra Naturli’ Foods. Hvis jeg selv skal vælge et produkt, som jeg altid har i køleskabet, må det være deres absolutte lækre smør – men altså. Jeg går vist også under kategorien ‘smørgris’…

Jeg trækker den heldige vinder på tirsdag d. 16/05. 

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

33 Kommentarer

 • Svar Trine 14. maj 2017 at 10:39

  Hmm det må være soyafløden tror jeg umiddelbart…eller det nye pålæg der hedder A la roadtbeef?

 • Svar Majken 14. maj 2017 at 11:14

  Jeg er ikke så velbevandret i Naturli’s produkter endnu, så det kunne da være en kærkommen mulighed ❤️ Jeg er glad for mandeldrikken som jeg tømmer et par liter af om ugen i min havregrød og chiagrød ?

 • Svar Linnea 14. maj 2017 at 11:15

  Jeg er allergladest for Naturli smørbar 🙂

 • Svar Ida Elisabeth Agerkvist 14. maj 2017 at 11:28

  Det må være rismælken – især til mine cornflakes ?

 • Svar Lotte 14. maj 2017 at 11:33

  Helt klart Naturli smørbar og havredrik/risdrik ?

 • Svar Annie Birch 14. maj 2017 at 11:36

  Helt klart mandelmælk som jeg bruger hver dag.

 • Svar Ditte 14. maj 2017 at 11:42

  Jeg er overordnet stor fan. Elsker min vanilje soyamælk i kaffen, kan ikke undvære fløden til madlavningen osv.. Men allermest nyder jeg at synde med en liter kakaomælk?

 • Svar Bodil Waldstrøm 14. maj 2017 at 11:44

  Mit yndlingsprodukt er kakao-soyadrikken.

 • Svar Camilla Vibe 14. maj 2017 at 11:49

  Mine yndlings produkter fra naturli er helt klar deres smørbar og så risdrik, havredrik og soyakakao ?

  • greeneater
   Svar greeneater 16. maj 2017 at 22:23

   Stort tillykke til Camilla Vibe som har vundet den første søndags giveaway ud af 5. Send mig venligst din adresse til mig på greeneaterblog@gmail.com og jeg vil få sendt din gave afsted snarest 🙂

 • Svar Bethina 14. maj 2017 at 12:04

  Efter min datter har fået konstateret mælke- og æggeallergi har vi fået øjnene op for plantebaseretkost. Det er ingen hemmelighed at det er lidt bøvlet at skulle omlægge sin kost på den måde, men Naturli’ har faktisk hjulpet os med at gøre det nemt at kunne finde mælkealternetiver til os! Herhjemme er vi især glad for deres smørbar til vores lune boller i weekenden og soyamælken som smager lækker i både kaffen og smoothies 🙂

 • Svar Lærke G. 14. maj 2017 at 12:15

  Jeg er først lige blevet introduceret til den veganske verden, da jeg har fået en vegansk kæreste. Og indtil videre er det helt sikkert deres smørbar Cashew, som har vundet mit hjerte. Når min søde tand melder sig, er det SÅ lækkert lige at smøre på en kiks! Perfekt snack!

 • Svar Caroline K B 14. maj 2017 at 12:31

  Uh den er svær, men jeg elsker deres soyamælk, som jeg bruger rigtig meget i min madlavning ???

 • Svar Tinna 14. maj 2017 at 12:39

  Helt klart cashew-smør!!! Mums!!!

 • Svar Maja Priskorn 14. maj 2017 at 13:04

  Yndlings er helt klart også smørbar – den smager så godt! ??❤

 • Svar nanna 14. maj 2017 at 13:24

  Helt sikkert deres soya kakao! Hvis jeg kunne vil jeg drikke det hver dag ??

 • Svar Sabrina 14. maj 2017 at 13:30

  Det bedste produkt fra Naturli’ er efter min mening den blå sojadrik med calcium og vanilie. Den er perfekt at streame til en vegansk cappuccino 🙂

 • Svar Paprika 14. maj 2017 at 14:33

  Så skal det være sojakakao men den kan snart ikke købes i almindelig butikker mere

 • Svar Sofie obel 14. maj 2017 at 15:34

  Det er en skøn konkurrence, og mine yndlings produkter fra Naturli er helt klart falaflerne, og så er deres mandeldrik skide god til en opskrift, jeg har på sunde muffins.

 • Svar Josephine 14. maj 2017 at 17:11

  Jeg er vild med alle plantedrikkene! Især mandeldrik og soyakakao er super lækkert ???

 • Svar Maria 14. maj 2017 at 19:46

  Min yndling er deres kakao! Har tit den lille kakao med på arbejde som jeg nyder i min pause ??? Den er bare super god !!!

 • Svar Nønne Lønne 14. maj 2017 at 19:51

  Sikke en skøn give-away. Ja, Naturli´ har super mange dejlige produkter som gør livet SÅ meget nemmere for vegetarer, veganere og alle andre med lyst til mere af det gode grønne. Hvor er det bare herligt. Og der bliver bare flere og flere af de plantebaserede muligheder!
  Jeg er særlig glad for Naturli´s Hakket Veggie der er et køderstatningsprodukt med en god konsistens og mundfylde. Det er perfekt til bolognese, fyld i taco/burritos, fyld i lasagne og moussaka – og mange andre gode grønne gryderetter. Så en stor anbefaling herfra.
  Naturli´s seitan i skiver må jeg også bare anbefale. Kan simpelthen ikke nøjes med kun at nævne ét produkt når jeg er fan af så mange. Seitanen bruger jeg fx til kebab, til brændende kærlighed, i gyros, i old fasion biksemad og alle mulige andre gryderetter.

 • Svar Pernille kok 14. maj 2017 at 20:16

  Smørret … Smager bedre end rigtigt smør 🙂 der har de virkelig ramt rigtigt ..

 • Svar Christine L 14. maj 2017 at 20:33

  Jeg er blevet helt vild med Smørbar. Jeg er noget af en smørgris og havde ellers forsvoret at jeg nogensinde ville lægge det på hylden (som eneste animalske produkt) – men Smørbar er SÅ LÆKKER!!! Vupti, bum, vegan4life (Eller i hvert fald 99% af tiden. Når der ikke er gorgonzola i nærheden.)

 • Svar Lotte Bro Svenstrup 14. maj 2017 at 20:35

  Elsker deres cashew smør ?

 • Svar Katja 14. maj 2017 at 21:35

  Deres nye smør er også min nye yndling. Smager som smør ? min mand og jeg og vores 3 små spiste den på hovedet her i weekenden.

 • Svar Leslie B.S. 14. maj 2017 at 21:49

  Soyadrik med cacao. Mmh, den er mums 🙂

 • Svar Trine A. 14. maj 2017 at 21:55

  Vi har nærmest altid deres soya-kakaodrik i køleskabet – den er så god! 🙂

 • Svar Tina KH 15. maj 2017 at 0:29

  Dejlig giveaway:-)
  Jeg har altid deres kokosolie i mit køleskab, men også flere mælk.
  Aften hilsner og håber Mors dag forløb dejligt.

 • Svar Mai O. 15. maj 2017 at 13:46

  Jeg må vist få prøvet deres smør! Jeg er ret glad for deres plantepålæg 🙂

 • Svar Anette Ninon 15. maj 2017 at 16:55

  Kokos olien som jeg bruger til alt.

 • Svar Celine 15. maj 2017 at 17:40

  Jeg kommer igennem en bekymrende mængde rismælk- den er super. Men smørret er en klar konkurrent 🙂

 • Svar Caroline Stadsbjerg 16. maj 2017 at 8:34

  Rismælk eller sojamælk. Har lige købt en masse af netop de to, da de er på tilbud til en 10’er i Rema 1000! 🙂

 • Skriv en kommentar