Bagværk, Søde sager

Cookies med græskarkernesmør og hampefrø

Har I prøvet Urtekrams græskarkernesmør? Den er bare SÅ flot i farven – Wuauw. Jeg havde ikke rigtig tænkt så meget over smagen, da jeg åbnede den men selvfølgelig smager den af græskarkerner – det er da klart. Jeg er bare ikke rigtig blevet dus med denne sag som smørbar på mit brød, og det ærger mig en smule. Dog har jeg fu det ud af, at den passer perfekt som ingrediens i de her cookies sammen med hampefrø, og jeg lover jer, at de har en sprød og krummende effekt.


IMG_4436

Cookies med græskarkernesmør og hampefrø:

 • 50 g plantesmør
 • 50 g græskarkernesmør fra Urtekram
 • 50 g brun farin
 • 60 g mel
 • 50 g havregryn
 • 1/2 tsk bagepulver
 • 2 spsk hampefrø
 • 1 nip salt
 • 1,5 spsk citronsaft

 1. Tænd ovnen på 190º
 2. Bland alle ingredienser sammen til en ensartet masse.
 3. Tril omtrent 8-10 små kugler af dejen og tryk dem flade på en bageplade beklædt med bagepapir.
 4. Bagetiden er mellem 8-10 minutter men tjek endelig undervejs.
 5. Opbevar dine cookies i en lufttæt beholder for at bevare sprødheden.

IMG_4423

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar